You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

+49 892 358 75

info@wpsupporting.com

Управление на уеб сайтове – поддръжка 24/7 

Търсене

Looking for a Specific Product?

[fibosearch]

Нашите услуги

оранжева икона със зъбни колела върху нея.

Поддръжка на уеб сайтове

професионална поддръжка на уеб сайтове.

компютърен монитор с оранжева икона върху него.

Уеб сайт под наем

удобен начин да имате професионален онлайн присъствие, без голяма инвестиция

ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ УСЛУГИ

изображение на триъгълник на черен фон.

White Labeling за Агенции

Това помага на агенциите да укрепят своята репутация.

оранжева икона на паяк на компютърен екран.

Премахване на зловреден софтуер

Премахването на зловреден софтуер от вашия уеб сайт осигурява безопасност и защита

Хостинг Услуги

Научете повече за нас

икона на WordPress сървър с оранжев фон.

Хостинг

ние можем да ви предложим бърз и оптимизиран хостинг за вашия бизнес.

икона на часовник с процент върху нея.

Почасовата поддръжка и оптимизация на уеб сайт

Нашите експерти ще се грижат за актуализации, бъгове, скорост .

Поддръжка на сайта ви

Услуги

Уеб Дизайн

Нашата услуга за уеб дизайн включва създаване на професионално изглеждащи уеб сайтове, които са лесни за навигация за навиците на вашите клиенти  и имат оптимизирано потребителско изживяване. Ние гарантираме креативност и персонализиран подход за всеки проект.

Защо ви трябва Уеб Дизайн?

Уеб дизайнът е създаването и оформянето на уеб сайтове. Тази процедура включва различни елементи, които се комбинират, за да се създаде привлекателен и функционален уеб сайт. Услугата уеб дизайн обхваща графичния дизайн, интерфейса на потребителя, навигацията, цветовата палитра, типографията и други аспекти, които задават визуалния вид на уебсайта.

Процесът на уеб дизайн започва с определяне на целите и изискванията на клиента. Това включва разбиране на бизнес модела, целевата аудитория и основното послание, което трябва да се предаде чрез уеб сайта. След това дизайнерите работят по изграждането на структура и информационна архитектура на сайта.

 

N

Привличане на потребители: Добре изглеждащият уеб сайт привлича вниманието на потребителите и ги кара да останат по-дълго време.

N

Подобрена потребителска навигация: Уеб сайт с добър дизайн осигурява лесна и интуитивна навигация, което прави посещението на потребителите приятно.

N

Повишаване на конверсията: Добрият уеб дизайн може да повиши конверсията, като направи процеса на покупка или контактиране по-лесен за потребителите.

N

Имидж и професионализъм: Професионалният уеб дизайн подобрява имиджа на бизнеса и му придава професионализъм.

N

Мобилна съвместимост: Добре изграден уеб дизайн осигурява оптимално изживяване и на мобилни устройства, което е все по-важно в днешно време.

N

Оптимизация за търсачки: С правилния уеб дизайн може да се подобри видимостта на сайта в търсачките и така да се привличат повече потенциални клиенти.

Процес на Изработка на Уеб сайт

Процеса на изработка на уеб сайт е много важен. Ние съобразяваме визията и функционалността на уеб сайта с вашите желания.

Подаване на заявка за изработка на уеб сайт

Чат с клиента

Започване на работа по уеб сайта

Изпращане на готов проект за одобрение

1

Подаване на Support ticket

Консултацията за поддръжка на уеб сайт е процес, по време на който експерт ще ви помогне да подобрите уеб сайта си. В началото на консултацията ще трябва да предоставите информация за вашия сайт и какви проблеми или въпроси имате относно него. След това, консултант ще изследва уеб сайта, за да определи неговите слабости и да предложи решения за тяхното подобрение. В зависимост от нуждите и целите на вашата фирма, тези решения може да включват нов дизайн, интелигентен софтуер, организация на информацията или други промени.

Консултантът ще обсъди своите предложения с вас и ще предостави смислени стратегии за развитие на вашето онлайн присъствие. В крайна сметка, целта на консултацията е да направим вашия уеб сайт полезен и ефективен инструмент за вашият бизнес.

2

Подаване на проеверка на етикета

След като ни бъде даден достъп до сайта ви , ние ще направим одит и списък с нужните неща, който трябва да се направят. Също така ще ви информираме за неща, който са били не са направени или са били рискови за сигурността на сайта ви. След като направим одит и ви информираме за ситуацията ще започнем да оптимизираме и подобряваме уеб сайта ви .

3

Създаване на уеб сайт

След като сме изяснили какви са вашите желания относно визията и функционалността на уеб сайта, ще запонем работа.  Преди да бъде завършен уеб сайта, ще ви бъде представен за одобрение и кореции ако се налага. Срока за изработка ще бъде договорен предварително.

4

Всичко е завършено и е време за отчет!

След като се завърши уеб сайта, ние ще ви дадем достъп и ще ви демонстрираме как функционират основните настройки. Получавате и обучителни видеа за качване на статии, качване на продукти, редактиране на текст и др.

bg_BGBulgarian