You need to enable JavaScript to use the communication tool powered by OpenWidget

+49 892 358 75

info@wpsupporting.com

Управление на уеб сайтове – поддръжка 24/7 

Looking for a Specific Product?

[fibosearch]

Нашите услуги

оранжева икона със зъбни колела върху нея.

Поддръжка на уеб сайтове

професионална поддръжка на уеб сайтове.

компютърен монитор с оранжева икона върху него.

Уеб сайт под наем

удобен начин да имате професионален онлайн присъствие, без голяма инвестиция

ПРЕГЛЕД НА ВСИЧКИ УСЛУГИ

изображение на триъгълник на черен фон.

White Labeling за Агенции

Това помага на агенциите да укрепят своята репутация.

оранжева икона на паяк на компютърен екран.

Премахване на зловреден софтуер

Премахването на зловреден софтуер от вашия уеб сайт осигурява безопасност и защита

Хостинг Услуги

Научете повече за нас

икона на WordPress сървър с оранжев фон.

Хостинг

ние можем да ви предложим бърз и оптимизиран хостинг за вашия бизнес.

икона на часовник с процент върху нея.

Почасовата поддръжка и оптимизация на уеб сайт

Нашите експерти ще се грижат за актуализации, бъгове, скорост .

Поддръжка на сайта ви

Услуги

Услугите, които предлагаме!

Ние предлагаме голям брой услуги, за да удовлетворим всички ваши желания и да подобрим вашия бизнес.
Разполагаме с екип от специалисти, който може да ви посъветва и помогне във всяка стъпка.

Ние предлагаме цялостно решение за вашия Онлайн бизнес

Цялостното решение за изграждане на уеб сайт може да опрости процеса и да гарантира, че всички негови елементи работят заедно – от началото до края. Времето и разходите за управление на сайта се свеждат до минимум,  тъй като може да се избегне необходимостта от интегриране на различни платформи и инструменти.

Ние сме екип от професионалисти от различни държави

Работата с професионални екипи може да гарантира по-високо качество на продукта, по-бързо решаване на проблеми, по-висока ефективност и придържане към най-новите процеси и технологии в отрасъла.
Специалистите могат да помогнат да се постигне по-добър дизайн, функционалност и целеви ориентиран текст за уеб сайта, както и да предоставят консултации и анализи за по-добро решение.

Какво ще получите ако работим заедно

Фактуриране на всички раходи

За всички такси, които заплатите ще получавате фактура.

Клиентски портал

Вие ще имате достъп до нашия клиентски портал и ще разполагате с чат на живо за по-бърза връзка с нас.

Екип за обработка на заявките

Ние сме голям екип и реагираме бързо на вашите заявки, които сте изпратили към нас 

Безопасни и сигурни плащания

След като получите фактура, ще можете да платите безопасно и безпроблемно.

Нашите Услуги

Тук ще намерите всички услуги, които предлагаме

Поддръжка на уеб сайтове

Ние предоставяме професионална поддръжка на уеб сайтове, която включва редовно обновяване на съдържанието и платформата, проверка за грешки, бърз отговор на запитванията на потребителите и осигуряване на сигурността на сайта.

White Labeling за Агенции

White Labeling е услуга само за агенции, защото им позволява да използват готови продукти или услуги под своя бранд. Това помага на агенциите да укрепят своята репутация и да предлагат повече иновативни решения на клиентите си, без да имат нужда от разработка на нови продукти.

Хостинг

WordPress Hosting е услуга, която предлага хостинг за уеб сайтове, изградени върху платформата на WordPress. Тази услуга осигурява бързо и надеждно уеб пространство, за да можете да разработвате и поддържате своя уеб сайт без грижи. 

Уеб сайт под наем

удобен начин да имате професионален онлайн присъствие, без да инвестирате в собствен уебсайт. Изберете го за бързо стартиране, гъвкавост при промени и осигуряване на добра видимост и достъпност за потребителите.

Уеб дизайн

Нашата услуга за уеб дизайн включва създаване на професионално изглеждащи уеб сайтове, които са лесни за навигация и имат оптимизирано потребителско изживяване. Ние гарантираме креативност и персонализиран подход за всеки проект.

Управление на социалните медии

Услугата за управление на социалните медии включва създаване на контент, планиране и публикуване на съобщения, анализиране на резултатите и управление на интеракцията с клиенти в различни социални мрежи. Тя осигурява ефективността на онлайн присъствието на бизнеса ви.

Лого Дизайн

Ние предлагаме услуга за професионален дизайн на лого, която ще ви помогне да създадете уникална и запомняща се марка за вашия бизнес. Поверете ни тази задача и ще получите красиво и функционално лого, което ще отразява изцяло вашия стил и образ на мисъл.

Премахване на зловреден софтуер

Премахване на зловреден софтуер – професионална услуга, която цели да премахне зловредни програми и софтуер от компютърни системи. Това включва сканиране на системата, идентифициране и премахване на вируси, троянски коне и други вредни програми. Целта е да се възстанови нормалната работа на компютъра и да се предотврати загуба на данни или повреда на системата.

Почасовата поддръжка и оптимизация на уеб сайт

Почасовата поддръжка и оптимизация на уеб сайт включва професионална помощ на час за подобряване на функционалността, сигурността и ефективността на уебсайта ви. Нашите експерти ще се грижат за актуализации, бъгове, скорост на зареждане и редакция по вашият сайт, за да осигурят оптимално потребителско изживяване и постигнати цели.

Очаквайте скоро и нови услуги

Съвсем скоро ще добавим и нови услуги,  от които ще можете да се възползвате за подобряване на вашия бизнес .

Защо да изберете нас?

Няколко причини за да ни се доверите

N

Качествена поддръжка

Качествена поддръжка – след като уеб сайтът е пуснат онлайн, от съществено значение е да се осигури постоянна поддръжка и актуализация. Препоръчително е да се гарантира, че всички компоненти работят безупречно и че не са налице проблеми или слабости в системата.

N

Експертиза в областта на уеб дизайна - за Агенции

и разработването на уеб сайтове. Ако клиентите Ви искат професионално направен уеб сайт, е необходимо да имате съответната експертиза. Като специалисти в тази област, можем да гарантираме, че сайтовете са функционални и лесни за използване.

N

Подобряване на сигурността на уеб сайта

Особено при онлайн магазини или други уеб сайтовe, където се извършват транзакции, е важно да има добра защита на клиентската информация. Като специалист в областта, можете да гарантираме, че сайтовете са сигурни и прилагат най-новите мерки за безопасност.

 

N

Разумни цени и услуги по мярка

Клиентите Ви може да не разполагат с голям бюджет за уеб дизайн и поддръжка на сайтовете си. Затова е важно да им предложите разумни цени и услуги, които отговарят на техните нужди.

 

bg_BGBulgarian